Magazyn T3

Fot. Magazyn T3

Tekst: Andrzej Grudzień

Ostatnio wraz z Kubą Obuchem nakręciliśmy krótki film porównujący aparaty Olympusa - OM-D i E-PL5. Zrobiłem też bardziej szczegółowy opis różnic tych aparatów ("PEN E-PL5 vs. OM-D E-M5") aby razem stworzyć pełny obraz możliwości poszczególnych modeli. 
Ostatnio idąc na fali zainteresowania tematem napisałem też krótki tekst do kwietniowego wydania magazynu "T3". 

Chociaż ten "globalny magazyn o gadżetach" zajmuje się wszystkim czym chcą bawić się dorosłe dzieci, to tym razem jest więcej o aparatach fotograficznych tzw. bezlusterkowych.  Przeczytacie kilka opisów modeli z rodziny Nex, X-series, PEN, One, M-ki oraz porównanie i wybór redakcji. Z opinią  na temat poszczególnych aparatów stanowczo nie zgadzam się (nie dotyczy to Olympusa tylko innych firm) ale każdy ma prawo u siebie pisać co chce. Z czego przecież ja na PENowcu też korzystam. 

Są dwa powody dla których powinniście kupić magazyn "T3". Pierwszy to oczywiście zdobycie informacji co trzeba mieć z  nowych gadżetów aby błyszczeć wśród kumpli w pracy. Drugi łechcze zupełnie inne strefy naszego mózgu. Wszyscy, którzy lubią po staropolsku pomarudzić, zawsze wiedzą lepiej, bo się przecież znają  na tym i nigdy nie zgodzą z takim opisem będą w raju czytając "T3". Ups, czy ja jestem...

Mój krótki tekścik

Brak komentarzy: